Sztorik

Itt elolvashatjátok a kislányom történetét, illetve az ügyfeleim tapasztalatait velem kapcsolatban.

A kislányom története

Kislányom most 8 éves(2017). Sajnos másfél hónapos kora óta tápszerrel kellett táplálnom, de szerencsére ezzel nem volt gond. 3 éves korában kezdődtek a felső légúti tünetei, legtöbbször krupp formájában. 6 éves koráig szerencsére csak 2 alkalommal volt olyan rohama, ami miatt szteroidos kúpot kellett alkalmaznunk nála. Közben 3 évesen “tejallergiája” lett, de ez rövid idő alatt rendeződött. Folyamatosan volt valamilyen tünete: időszakosan ekcéma jelent meg a kezén, időszakosan puffadt a hasa és hasmenése volt, időközönként köhögött vagy csak tüsszögött. A tünetek alapján háziorvosától allergilógiai vizsgálatot kértem. A vizsgálat során csak általános vérvétel volt és bőrteszt, ami konkrét allergiát nem mutatott ki, csak fokozott érzékenységet. 2016. januárjában – ekkor már 7 évesen – megint volt egy rohama, mely eléggé intenzív formában jelentkezett. Miközben hajnal 2-kor kint sétáltam vele, hogy egyáltalán levegőt kapjon, azon gondolkodtam miért nem nőtte még ki a kruppot. Mert ugye azt mondják azt a gyerekek 6 éves korukra kinövik. Dehát az én tündérkém már elmúlt hat éves és még mindig itt sétálgatok vele a mínuszokban azért, levegőt kapjon. Kezein az ekcéma újra fellángolt. Ekkor már képeztem magam és a tanultak alapján elvittem vérvételre a kislányomat, hogy feltérképezzem milyen funkcionális problémával állunk szemben. Az eredményiből kiderült, hogy Hisztamin intoleranciája van, a hisztamin elbontásához szükséges DAO enzim szintje a szervezetében az alsó határértéket közelében volt. Össze is állta a kép: a legdurvább tünetek karácsony után jelentkeztek, amikor a sok (nem általam készített) sütemény és csoki elfogyasztása okozta hisztamint már nem bírta a szervezete lebontani. Elkezdtük a hisztamin-mentes diétát és a vitaminok, ásványi anyagok pótlását. Sajnos az iskolában még mindig a menzán kellett ennie, emiatt a tanév végére szűnni nem akaró fejfájás és krónikus fáradtság is jelentkezett nála. Ekkor kerestem fel Dr. Tokodi István főorvost, aki hivatalosan is igazolta a diagnózist. Ettől kezdve kizárólagosan csak azt az ételt fogyasztotta – és fogyasztja jelenleg is – a kislányom, amit én készítek. Egy éve tünetmentes teljesen és nem is volt beteg, ami az elmúlt évekre nézve hatalmas áttörés. 

Rólam mondták

1 éve járok Bettyhez és imádom!!Minden edzésen a maximumot hozza ki belőlem amiért borzasztó hálás vagyok! Az érzés edzés végén ,hogy majdnem belehaltam de mégsem ...ez az amitől széles mosollyal hagyom el a termet 🙂 Emberileg is motivál és 100%-ig megbízom a tudásában mind az edzés mind pedig az étkezés terén!Mindenkinek csak ajánlani tudom ! Az ő szájából valóban hiteles hogy bármit elérhetsz csak rajtad múlik!Abban biztos lehet aki vele dolgozik , hogy minden támogatást megad a céljaink eléréséhez! Köszönöm Betti!!!!
Ági
Sziasztok! Én Nagyon sokmindent köszönhetek Bettynek! Én 2015 decemberében döntöttem úgy hogy ez nem mehet így tovább! Ekkor 88kg voltam! Nagyon rosszul éreztem magam, nem szerettem társaságba járni. Aztán januárban elkezdtem edzeni. Betty beállította az étrendemet és heti2x jártam edzeni. Már 1 hónap után látszodott a változás. Fél év alatt 23kg-ot fogytam! Sokkal jobban érzem magam! Büszke vagyok erre és mindezt Bettynek köszönhetem!
Klaudia
2 éve semmi kitartásom nem volt, lusta voltam ahhoz, hogy egészségesen éljek, mozogjak. Mikor megismertem Bettit, úgy gondoltam én még ilyen határozott, kemény és őszinte emberrel nem találkoztam. Terelt a jó út felé folyamatosan, időnként rám pirított az önsajnálkozásaim miatt, de a tanácsaival, őszinte véleménynyilvánítással és a rengeteg szakmai segítségével teljesen átformálta a mozgáshoz és egészséges életmódhoz való hozzáállásomat és az óta más ember lettem. Hatalmas motiváló erő és nélküle nem ugyanolyan az edzés. Az általa készített egészséges fogások pedig mennyeiek.
Lilla
Betti nagyon jó edző. Mindig a cél elérést tartja a legfontosabb szempontnak. Akadályok nincsenek és nincs lehetetlen sem. Soha nem adja fel! Mindig kihozza belőled a maximumot még akkor is amikor már azt hinnéd hogy nem bírod tovább vagy nem tudod megcsinálni. Gondosan odafigyel minden mozdulatodra hogy a lehető legprecízebben végezd. Az edzés idő alatt teljes összhangban dolgoztok együtt kizárva a külvilágot. Odafigyel az étkezésedre is. Hetente megküldi a rád szabott személyes étrendedet. Csak ajánlani tudom. Van egy magyar közmondás mely szerint nézd meg az anyját és vedd el a lányát. Ezt ebben az esetben úgy fordítanám hogy nézd meg az edzőt ( az eredmény magáért beszél hogy vmit jól csinál) és ha felkészültél rá hogy változtass hogy jobb legyél akkor mindenképpen őt válaszd! Mindemellett ha kell jó barát aki meghallgat, de ha kell igazi "őrmester". Én személy szerint sokat köszönhetek nekik!
Kriszta